evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

liz
liz
0 08.11.2014 21:07:59

Škerjanc s škarjicami v polno (video)

fkvozdovac.rs
V različnih ligah po Evropi je bilo dejavnih kar nekaj slovenskih legionarjev.

Med strelce se je vpisal Davor Škerjanc, ki je član srbskega prvoligaša Voždovca. Zmaji so gostovali v Kruševcu in tekmeca v boju za obstanek Napredak premagali z 2:0.

Oba gola so zabili sredi prvega polčasa, Škerjanc je v 27. minuti s svojim prvencem v srbskem prvenstvu postavil končni izid, v drugem polčasu je prejel še rumeni karton. Brkinski nogometaš se je odlično znašel v kazenskem prostoru in domačega vratarja premagal s strelom s škarjicami.

To je tretja zmaga Voždovca na dvanajstih tekmah, ki pa pomeni, da se je zdaj na lestvici prvič povzpel nad območje izpada.

Nejc Pečnik je s Crveno zvezdo gostil Čukarički, tekmeca pa sta se razšla z izidom 0:0. Slovenski reprezentant je igral do 87. minute. Rdeče-beli so drugi, za vodilnim Partizanom, ki bo tekmo 12. kroga odigral jutri v Subotici, pa zaostajajo za točko.



Ruski prvoligaši igrajo tekme 13. kroga. Novinec med elito Torpedo je v moskovskem dvoboju gostil Lokomotiv in devetič izgubil. Gostje so bili boljši z 1:0, Dalibor Stevanović pa je za domačine odigral vseh devetdeset minut.

V italijanskem drugoligaškem prvenstvu je vodilni Carpi gostoval v Bologni in osvojil točko (0:0). Aljaž Struna je dvoboj spremljal s klopi.

Še več razlogov za zadovoljstvo imajo pri Perugii, ki je prekinila serijo šestih tekem brez zmage. Padla je Entella, k zmagi z 2:1 pa je svoj delež prispeval Jan Koprivec, ki je bil šele drugič v sezoni del udarne enajsterice svojega moštva.

Slavil je tudi Virtus Lanciano, ki je bil z 1:0 boljši od Livorna. Armin Bačinović je za gostitelje igral od 62. minute.

Članki iz rubrike