evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 30.11.2014 16:08:59

Ilić osmoljenec črno-belih (video)

Profimedia
Slovenski reprezentančni branilec Branko Ilić je v zadnjem krogu srbskega prvenstva zabil avtogol, ki je njegov klub Partizan stal zmage na vročem gostovanju v Novem Pazarju.

Gostovanja v Novem Pazarju zaradi neprijateljskega vzdušja, ki ga vsakemu gostu - še posebej beograjskima velikanoma Crveni zvezdi in Partizanu - pripravijo vročekrvni domači navijači, spadajo med najtežja v srbskem prvenstvu. 


To se je izkazalo tudi tokrat, ko je Novi Pazar odščipnil točko črno-belim. Nogometaši Partizana so sicer dolgo časa vodili, že v 3. minuti jih je namreč v vodstvo popeljal srbski reprezentančni napadalec Danko Lazović, toda v 77. minuti so prejeli zadetek, ki jih je stal dveh točk. Zabili pa so si ga kar sami, če smo natančni, zabil si ga je slovenski reprezentančni branilec Branko Ilić

Na zelo zahtevnem igrišču je Ilić nespretno poskusil posredovati pred domačim napadalcem in žoga je na njegovo žalost zletela v mrežo in razveselila stratega Novega Pazarja, Milorada Kosanovića, sicer nekdanjega trenerja Olimpije. Ilićev avtogol si lahko pogledate v priloženem posnetku.

Članki iz rubrike