evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 23.01.2015 15:15:18

Ko pokliče Hajduk, ne rečeš ne

HNK Hajduk
Marko Ranilović se je za Hajduk odločil kljub temu, da (sprva) ne bo številka ena.

Marko Ranilović je včeraj uradno postal novi član Hajduka, danes se je v Rovinju že pridružil novim soigralcem na pripravah na drugi del sezone. Ranilović je doslej igral za Zavrč, s ponosom Dalmacije pa se je dogovoril za sodelovanje, ki bo predvidoma trajalo dve leti in pol. Otrok Maribora na Poljudu sprva naj ne bi imel statusa prvega vratarja, kljub temu pa Ranilović ni okleval, ko se mu je ponudila priložnost selitve k uglednemu klubu.


"Klica Hajduka se ne zavrne, v veliko čast mi je priti v ta velik klub. Vedno sem poslušal zgodbe o veličini Hajduka in ko se mu je ponudila priložnost za prestopiti v Split, nisem podvomil niti za sekundo. Hajduk je v tem trenutku med tremi najboljšimi hrvaškimi klubi, bori se za Evropo. Iskal sem prostor, kjer bi se lahko vrnil na staro pot, zdaj pa sem v klubu, v katerem lahko pridem na visoko raven," je prepričan 28-letnik, ki se je v preteklosti mudil tudi na Madžarskem.

Na vprašanje, ali verjame, da lahko Lovra Kalinića izrine na klop, je Slovenec odgovoril: "Lovre je reprezentant, igra v odlični formi in sam bom zadovoljen že, če mu bom lahko kakorkoli pomagal. Ne samo njemu, ampak celotni ekipi. Klub je vedno nad igralcem. Izkušnje me učijo, da priložnost pride prej ali slej, kar šteje, pa je to, da jo znaš izkoristiti. Vem, kakšen je moj status, prevzel sem tveganje, ki gre zraven."

Članki iz rubrike