sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

rb
rb
0 11.05.2015 10:36:13

Kek "odstavil" Ivkovića

Grega Wernig
Trener zagrebške Lokomotive po visokem porazu z Rijeko ostal brez službe.

Nogometaši Rijeke so v 33. krogu hrvaškega prvenstva znova zablesteli. Varovanci trenerja Matjaža Keka so na svoji Kantridi s 5:0 ugnali zagrebško Lokomotivo in tudi na ta način čestitali navijaški skupini Armada 28 let obstoja. Prvo ime dvoboja je bil Marin Tomasov, ki je odlično predstavo kronal z dvema goloma, Miral Samardžić je vso tekmo poveljeval domači obrambi, Goran Cvijanović ni igral.


Rijeka je sicer z visoko zmago naredila tudi uslugo Hajduku, klubu, za katerega je v mladih letih med drugim pesti držal tudi Kek. Splitčani se borijo za Evropo, Lokomotiva pa je njihov največji tekmec za tretje mesto. In ker je izgubila s Kekovimi fanti, so možnosti Hajduka za preboj v ligo Europa zdaj večje.

"Čestitam igralcem. Odigrali so dobro tekmo, prevladovali na igrišču in si pripravili toliko priložnosti, da bi lahko zmagali tudi z višjo razliko. Odziv gledalcev po tekmi je bil dovolj zgovoren. Za igralce je to največja nagrada," je bil zadovoljen Matjaž Kek, veliko manj pa na drugi strani njegov kolega na klopi Lokomotive Tomislav Ivković.  Ki je zdaj že nekdanji trener, vodstvo kluba se je namreč po katastrofi nekdanjemu vratarju nekdanje jugoslovanske reprezentance zahvalilo za sodelovanje. Nasledil ga je Marko Pinčić, ki je doslej vodil kadetsko ekipo.

Članki iz rubrike