roka, dež Svet24.si

Nalivi bodo tako močni, da so izdali oranžno ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 06.06.2015 14:54:32

Trije, tudi Velikonja

vszi
Etien Velikonja je v drugem delu letošnje sezone kot posojen igralec Cardiffa nastopal v belgijskem prvenstvu, toda njegov Lierse je na koncu izpadel v drugo ligo.

Primorski napadalec se je sicer v rumeno-črnem dresu izkazal, zabil je štiri zadetke - štiri zelo pomembne, v boju za obstanek -, toda čeprav je igral dobro, Liersu ni uspel zagotoviti obstanka v ligi. Ker je bil v Belgijo samo posojen, se je moral Velikonja seveda po koncu sezone vrniti v Cardiff, kjer pa je trener Valižanov Russell Slade že sporočil, da nanj ne računa.


Nekdanji napadalec Maribora in Gorice si bo tako moral skupaj še z dvema nogometašema Cardiffa - Javijem Guerro in Filipom Kissem - poiskati nov klub. Spomnimo, Velikonja se je pred začetkom sezone 2014/15 spogledoval z vrnitvijo v Maribor, toda na koncu si je premislil. Ga bo Zlatko Zahović še enkrat poskusil ujeti? Ali pa se bo morda nanj spomnil generalni direktor Olimpije Ranko Stojić, ki pravi, da želi sestaviti odlično ekipo? 

Kakorkoli že, s štirimi zadetki v enajstih nastopih v belgijskem prvenstvu si je 26-letni napadalec priigral solidno priporočilo.

Članki iz rubrike