mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
0 31.08.2015 14:57:48

URADNO: Robert Berić podpisal za Saint Etienne!

Tik pred 15. uro je iz Francije naposled le prišla dolgo pričakovana informacija: Robert Berić je podpisal za Saint Etienne!

Strah je bil odveč, Robert Berić je vendarle postal novi nogometaš Saint Etienna. "Rešeno je. Pogodba je bila podpisana pred petimi minutami," nam je iz Francije sporočil nogometašev agent Amir Ružnić. Kluba sta bila sicer nekaj časa na nasprotnih bregovih glede solidarnostnega sklada, na koncu so Francozi pristali na to, da bodo poravnali vse stroške. Prestop dosedanjega napadalca Rapida je vreden 6 milijonov evrov, Dunajčani bi lahko z dodatnimi bonusi zaslužili še milijon evrov.


Nekdanji član Krškega, Interblocka, Maribora in Sturma se je od Rapida poslovil po enem letu, v tem času je zabil 33 golov na 49 tekmah. V zadnjem času sta zanimanje zanj pokazala tudi angleški drugoligaš Reading in belgijski klub Club Brugge, toda Berić si je želel na vsak način prestopiti v ligue 1. 

Z njegovo prodajo je Rapid postavil klubski rekord, tudi Saint Etienne še nikdar v svoji zgodovini za nikogar ni plačal kar sedem milijonov evrov. Berić se bo zdaj po hitrem postopku vrnil v Slovenijo in se na Brdu pri Kranju priključil reprezentanci, ki se je danes začela pripravljati na kvalifikacijski tekmi s Švico in Estonijo.

Članki iz rubrike