Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 06.10.2015 12:16:23

Po slovesu od Japonske vrnitev nazaj v rodno domovino?

Milivoje Novaković se menda ne bo več vrnil na Japonsko. Bo izkušeni napadalec gole v prihodnje zabijal v PLTS?

Milivoje Novaković ne bo več dolgo član Nagoye Grampus Eight. Iz vodstva tega japonskega kluba so namreč sporočili, da ne bodo podaljšali pogodbe z izkušenim reprezentantom Slovenije, hkrati naj bi obstajala možnost, da se Novaković sploh ne bo več vrnil v deželo vzhajajočega sonca. Do konca sezone na Japonskem namreč ni več veliko, le še nekaj tekem.


Skupaj s sporočilom, da jih Novaković zapušča, so pri Nagoyi dodali, da bo Ljubljančan po njihovih podatkih kariero nadaljeval v Evropi. Ob tem se kakopak poraja vprašanje: bi se lahko 36-letnik vrnil nazaj v Slovenijo? To je zapustil pred šestnajstimi leti, ko se je poslovil od Olimpije, je igral marsikje, zagotovo največji pečat pa je pustil v Nemčiji pri Kölnu.

Prav Olimpija naj bi se zdaj po nekaterih informacijah resno zanimala za drugega najboljšega strelca slovenske reprezentance vseh časov. Uvodni stiki so menda že bili vzpostavljeni in tudi Novaković naj bi bil še kako naklonjen ideji, da bi pred koncem kariere končno zaigral tudi v zeleno-belem dresu. Novaković se je sicer vrsto let kalil v mladinskem pogonu (nekdanje) Olimpije, toda v članski ekipi nikdar ni dobil prave priložnosti. Se mu bo zdaj želja le uresničila?

Članki iz rubrike