mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 03.11.2015 11:49:25

Kek in njegovi varovanci bodo uživali v razkošju

Grega Wernig
Zmaga v Splitu je navdušila predsednika Rijeke Damirja Miškovića.

Velika zmaga Rijeke na Poljudu pri južnih sosedih še vedno močno odmeva. Matjaž Kek je nadaljeval pozitivni niz v dvobojih s Hajdukom, na jadranskem derbiju še ni okusil grenkobe poraza. "Damir, to je za tebe. Vem, koliko ti pomeni ta zmaga," je mariborski strokovnjak prek televizijskih kamer sporočil predsedniku Damirju Miškoviću, ki ga zaradi službenih obveznosti v Nigeriji ni bilo v Splitu.


"Hvala igralcem, trenerju, vsem," se je iz Afrike odzval predsednik reškega prvoligaša in pristavil: "Podarjam jim zimske priprave v Dubaju. Tam, kjer ni bila še niti ena hrvaška ekipa. Matjažu Keku se zahvaljujem za prikazano. Videli smo še eno izjemno izvedbo ekipe in trenerja. Kot sem povedal, bodo fantje prihodnje leto spoznali razkošje Dubaja. Seveda v kombinaciji s Kekovim bičem. Pred tremi leti smo imeli priprave v Međugorju, bili smo v Španiji, zdaj bomo v Dubaju."

Prvi mož kluba ni skrival, da je ob spremljanju splitskega dvoboja užival, hkrati je zbodel dalmatinski ponos: "Tako se zmagujejo male tekme. Naša moč je v delu in disciplini. Do naslova prvaka." Matjaž Kek je na Poljudu na klopi pustil kar nekaj zvenečih imen, med njimi tudi največjega zvezdnika Sharbinija. "Na malih tekmah takšnih igralcev ne uvrščamo v ekipo. Za premagati Hajduka ni bilo potrebe," je v svojem slogu nadaljeval Damir Mišković, temu primerna je bila tudi naslednja misel: "Keku sem zameril, ker na koncu nismo slavili s 5:0. Tako kot sem pričakoval pred tekmo."

Članki iz rubrike