Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
0 21.01.2016 08:56:18

Prestopna bomba: Kampla vabi Atletico, Bayer se zdi neomajen

Reuters
Dim se je pojavil tam, kjer smo ga najmanj pričakovali. Kevin Kampl se je vrnil domov, se ustalil v začetni enajsterici Bayerja in razlogov za odhod ni imel.

A se je vseeno ponudila možnost, po kateri bi lahko odšel. In to kakšna možnost! Na njegova vrata je namreč potrkal Atletico, vodilna ekipa španske lige je poslala uradno ponudbo na naslov lekarnarjev, slovenski reprezentant pa je na mizo dobil ponudbo kluba, ki je vendarle še kakšen razred višje od Nemcev.

Že včeraj smo iz izjemno zanesljivega vira prejeli preverjeno informacijo o svetlolasem slovenskem reprezentančnem vezistu in ponudbi rdeče-belih iz Madrida. "Atletico je poslal uradno ponudbo za Kevina Kampla!" se je glasilo kratko, a zelo odmevno sporočilo, o katerem pišemo v današnji tiskani številki.

Völler: Kevina ne damo! Potrebujemo ga!
Zanimanje kluba Jana Oblaka za Kevina Kampla so potrdili tudi pri nemškem Bildu oziroma so šli še korak dlje.

voller
vszi


Športni direktor Atletica Berta je dejal, da so res klicali Kampla, enako pa je za Bild zatrdil tudi Kamplov agent Michael Ruhnau. "Drži, da so poklicali iz Madrida. To je velika pohvala za Kevinove igre v jesenskem delu prvenstva. Toda povpraševanje Atletica sem takoj preusmeril k Rudiju Völlerju. Gospodu Berti sem še dejal, da je Kevin zelo zadovoljen s statusom v Bayerju."

Športni direktor Rudi Völler pa je na ponudbo Atletica odgovoril z: "No, gracias!" (Ne, hvala). "Kar velja za Chicarita in Kramerja, velja tudi za Kampla. Nobenega ne pustimo!" je še dejal Rudi in dodal: "Kevin je pri nas presrečen in mi so zadovoljni z njim. Potrebujemo ga!"

Članki iz rubrike