kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
0 10.02.2016 07:53:43

Darko Milanič ta teden v Empoliju

leedsunited.com
Strokovnjaka iz Izole že 14 mesecev ni na trenerski klopi.

Kje je Darko Milanič in kaj počne? Kakšen je njegov trenutni status? Vprašanj, povezanih z 48-letnim strokovnjakom iz Izole, je kar nekaj, prizadevali smo si dobiti vsaj kakšen odgovor. "Še vedno imam pogodbo z Leeds Unitedom. In to je to," se je na naš klic odzval najtrofejnejši trener vijoličastih.


Od takrat, ko se je lastnik angleškega drugoligaša Massimo Cellino odločil, da nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste ne bo več sedel na klopi ekipe z Elland Roada, je minilo že 14 mesecev, pogodba je sklenjena do letošnjega junija. O tem, kako redno kontroverzni Italijan izpolnjuje svoje obveznosti, je bilo v preteklem obdobju slišati precej namigovanj, toda Darko Milanič o tem ni želel govoriti, zato pa je razkril svoje najbolj kratkoročne načrte: "Grem se učit, nenehno se je treba izobraževati. Odhajam v Italijo, v prihodnjih dneh bom spremljal, kako poteka delo pri Empoliju, pri katerem Marco Giampaolo hodi po poti svojega predhodnika in aktualnega stratega Napolija Maurizia Sarrija, ki mi je izjemno všeč. Smernice v načinu dela so ostale nespremenjene, prav tako filozofija razmišljanja v klubu. Prepričan sem, da bom izvedel kaj novega, koristnega." 

Leeds United je po 30 prvenstvenih krogih na angleškem drugoligaškem prizorišču z osmimi zmagami, 12 neodločenimi izidi in 10 porazi na 16. mestu na lestvici.

Članki iz rubrike