pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Poroka na prvi pogled: Markove navade ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 24.05.2016 08:11:49

Kako je mladi Srb ukanil izkušenega Slovenca (video)

Profimedia
Mišo Brečko je bil nesrečnež, ki je v obrambi Nürnberga prispeval delež k temu, da bo njegov klub še eno sezono preživel v drugi nemški ligi.

Nürnberg bo tudi v naslednji sezoni igral v drugi nemški ligi, potem ko je izgubil dodatne kvalifikacije za bundesligo. Na prvi tekmi z Eintrachtom je sicer remiziral z 1:1, a kaj, ko je nato moral doma priznati premoč že zdajšnjemu prvoligašu iz Frankfurta. Slednji je slavil z 1:0, potem ko je po dobri uri igre edini gol zabil švicarski reprezentant Haris Seferović, krivdo za prejeti zadetek pa – roko na srce – nosi tudi izkušeni slovenski nogometaš Mišo Brečko.


Čeprav se je Zasavec, k se je po koncu dodatnih kvalifikacij za Euro 2016 poslovil od reprezentance Slovenije, v tej sezoni dokazal kot izjemno pomemben člen nürnberškega kluba, pri katerem je ne nazadnje tudi kapetan, pa je dejstvo, da pri golu ni posredoval najbolje. Oziroma povedano drugače: mladi Srb iz vrst Eintrachta Mijat Gaćinović ga je iz igre vrgel z odličnim preigravanjem, po katerem je podal pred gol, tam pa je Seferović zadel za še eno sezono frankfurtskega kluba med nemško elito.

"Moramo biti pošteni in priznati, da je bil Eintracht boljši. Mi smo igrali s srcem in si priigrali nekaj dobrih priložnosti, toda ker jih nismo izkoristili, je bil zaključen tekme povsem logičen," razočaranja po tekmi ni skrival dolgoletni branilec Kölna.

Članki iz rubrike