Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 25.05.2016 08:05:27

Del zajetne čistke tudi bivši nogometaš Olimpije

vszi
Pri Notts Countyju se ni naigral, zdaj je Filip Valenčič dobil proste roke.

Sezona 2015/16 najstarejšemu profesionalnemu klubu na svetu ni prinesla kaj prida zadovoljstva. Notts County iz Notinghama je v angleški league two, ki je četrta na Otoku po moči, zasedel šele 17. mesto in bil posledično daleč stran od napredovanja v tretjeligaški rang tekmovanja. Del vse prej kot uspešne sezone za Notts County je bil tudi nogometaš iz Slovenije, lani se je na stadion Meadow Lane preselil Filip Valenčič.


Nekdanji napadalec Interblocka in Olimpije se v Angliji ni naigral, za člansko zasedbo je namreč zbral le devet nastopov, enkrat se mu je uspelo vpisati med strelce. Zato ne preseneča, da je bil Valenčič del čistke, ki so jo pri Notts Countyju izvedli po koncu sezone. Odpustili so kar enajst nogometašev, proste roke je dobil tudi 24-letni slovenski nogometaš.

Toda Valenčič se bo morda vseeno vrnil v Nottingham. Kot so sporočili iz Notts Countyja, mu sicer niso podaljšali pogodbe, se bo pa zato vrnil na treninge, ko bo imenovan novi trener članske zasedbe. In če bo slednjega uspel prepričati, potem se zna zgoditi, da bo še eno sezono preživel pri klubu, ki je bil ustanovljen že davnega leta 1862.

Članki iz rubrike