kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 25.05.2016 19:05:12

Mourinho hoče Ibro, Benzemaja in ... Slovenca!

Služboval bo v Angliji, služboval je v Italiji, in prav tam je našel okrepitev, ki jo želi pripeljati v svoj (bodoči) klub.

V Angliji je že pestro. Arsenal je zapravil 40 milijonov za novo okrepitev, Manchester United je v pričakovanju belega dima oziroma uradne potrditve Joseja Mourinha kot novega trenerja. Da bo rdeče vrage prevzel prav The Special One, ni nobenega dvoma več, manjkajo le še malenkosti in posel bo sklenjen.

Portugalec je na sodelovanje z Unitedom pristal tudi zato, ker so mu lastniki menda obljubili, da bo lahko zapravil kar nekaj denarja za okrepitve. In Mourinho je očitno to vzel zelo resno. Za udarnega napadalca (in hkrati svojega pomočnika) menda želi pripeljati kar velikega Zlatana Ibrahimovića, želja naj bi bil tudi Gonzalo Higuain, ki gole kot po tekočem traku zabija v dresu Napolija.

Toda to še ni vse. Nekdanji trener Porta, Chelseaja, Interja in Reala naj bi se ogrel tudi za novega vratarja. Na Old Trafford pa želi pripeljati nikogar drugega kot Samirja Handanovića! Ljubljančan je trenutno pri Interju, toda tam noče ostati, saj so Milančani spet ostali brez lige prvakov. No, tudi United je ostal brez slednje, a ima vsaj - Mourinha. In ali bo imel tudi Sarmo? Pravijo, da ni nemogoče ...

samir handanovic pm
Profimedia

Članki iz rubrike