mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ro
ro
0 27.06.2016 11:05:56

Pušnik: Če bi prišel Jan Oblak, bi videli

Trenerja Hajduka čaka obilo dela.

Dejstvo je, da se je Marijan Pušnik v Hajduku lotil velikega izziva in prav tako je kot na dlani, da ga čaka ogromno dela. Dalmatinski ponos je daleč od nekdanjega sijaja, kar navsezadnje razkriva – ob vsem spoštovanju do Kidričanov - tudi poraz na nedeljski prijateljski preizkušnji z Aluminijem.


Koroški strokovnjak na Poljudu uvaja številne spremembe, ukvarja se tudi z medčloveškimi odnosi. "Želim vzpostaviti prave odnose in vsi morajo drug drugemu reči dobro jutro, dober dan. Morajo komunicirati in biti odkriti. Da bomo skupaj v pravem smislu te besede," pravi Marijan Pušnik.

Ni vrag, da se igralci ne pozdravljajo. "Govorim bolj figurativno, je pa jasno, da se moramo med seboj spoštovati. Če tega ni, je to gotovo napaka. Govorim na splošno in v dobrobit kluba. Če bi denimo zdaj v klub prišel vratar Atletica Jan Oblak, ki je že svetovna veličina, bi videli, kako je biti skromen in dobro vzgojen fant, ki je hkrati pozitivno samozavesten. Če igralci nimajo osnovne vzgoje, če so nejevoljni, zaprti vase, to pomeni, da se v preteklosti ni vztrajalo pri tem, da je treba spoštovati vsa pravila vedenja," je v pogovoru s hrvaškimi novinarji opozoril trener Hajduka.

Članki iz rubrike