stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
0 29.07.2016 08:44:54

Gregor Balažic ekskluzivno za Ekipo SN: Ne želimo gledati Zvezde v ligi prvakov

Arsen Perić
V zadnjih dneh zares nima razlogov za zadovoljstvo. Gregor Balažic, ki je bil še pred dvema mesecema zelo srečen človek, saj se je uspešno vrnil po več kot šestmesečni odsotnosti zaradi poškodbe križnih vezi, je v tem trenutku vse prej kot srečen.

Čeprav je kazalo, da bo v novi sezoni izjemno pomemben člen začetne enajsterice črno-belih, ne nazadnje je na prijateljskih tekmah kot po pravilu začenjal v začetni enajsterici Beograjčanov, ga od uradnega začetka sezone ni na spregled.

Že po uvodnem pozdravu je bilo v Prekmurčevem glasu slišati otožnost, takoj je bilo jasno, da s stanjem ni zadovoljen. "Poškodba je stvar preteklosti, zacelil sem jo. Na treningih delam normalno, nobenega nisem izpustil, tudi na pripravljalnih tekmah sem bil ves čas v tekmovalnem ritmu. Ljudje, pri katerih sem opravljal rehabilitacijo, so mi sicer povedali, da je normalno, da po takšni poškodbi še čutiš določene posledice, tudi šest mesecev po koncu rehabilitacije, toda jaz čutim, da sem pripravljen, tako da ne vem, zakaj ne igram," je na začetku pogovora povedal Balažic, ki je torej kar sam načel temo svojega skrivnostnega neigranja.



"Trener trenutno ne računa name, nisem v kombinacijah za igro. Zakaj je tako, ne vem. Sicer mi je pred časom, ko sva se pogovarjala, rekel, da sem v njegovih načrtih, da bom igral v začetni enajsterici, a vmes je nekako obrnil ploščo. Ni rekel, da me ne vidi v prvem planu, pač pa, da se šele vračam po poškodbi in zato ne želi tvegati. Pa sem mu rekel, da sem pripravljen, da je z menoj vse v najlepšem redu, a ni zaleglo."

CELOTEN POGOVOR Z GREGORJEM BALAŽICEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Članki iz rubrike