Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 26.08.2016 16:37:48

Predstavitev Matica Črnica v dresu Rijeke in Kekovo sporočilo

HNK Rijeka
Napovedovalo se je že nekaj časa, danes pa se je vse skupaj odvilo zelo hitro: Matic Črnic je opravil zdravniški pregled v bližnji Reki in postal član ekipe, ki jo vodi Matjaž Kek.

Le malo po tem, ko so Domžalčani potrdili, da se Matic Črnic poslavlja od mesta ob Kamniški Bistrici, so prihod enega najboljših mladih nogometašev v Sloveniji potrdili tudi pri Rijeki, kamor si je 24-letni  nogometaš kljub ostalim ponudbam tako zelo želel prestopiti. 

"Prekrasno je podpisati za najboljši klub na Hrvaškem. Vesel sem, da bom del zanimive zgodbe, ki jo piše Rijeka. Imel sem ponudbe iz Anglije in Nemčije, toda Rijeka je zame velik korak naprej, mogoče tudi postaja pred prestopom v največje evropske klube," je bil izjemno vesel Črnic, ki se veseli dela tudi z rojakom Matjažem Kekom.

Tudi štajerski strateg je bil zelo zadovoljen, da je bil na koncu sklenjen dogovor med Domžalami in Rijeko: "Mislim, da je Rijeka dobila igralca, ki odgovarja tistemu, kar mi iščemo. Pokazal je željo ,da pride, je aktualni reprezentant in kar je pomembno, vse je bilo v finančnih okvirih kluba. V Rijeki se je zelo težko dokazati, to je sporočilo vsem, ki pridejo v klub."

Članki iz rubrike