Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 30.08.2016 20:45:54

Vučkića želijo posoditi, sam pa si ni naredil ravno najboljše usluge

Profimedia
Kaj bo zadnji dan poletnega prestopnega roka prinesel Harisu Vučkiću?

Sreda bo zadnji dan za prestope nogometašev, eden tistih, ki še vedno nimajo urejenega statusa, pa je tudi Haris Vučkić. Nekdanji mladi reprezentant Slovenije je bil velika želja Olimpije, a se na koncu ni odločil za prihod v Ljubljano, ker ni bil pripravljen sprejeti precej nižjo plačo. Tako je še vedno član Newcastle Uniteda, čeprav drži kot pribito, da trener članske ekipe Rafael Benitez ne računa nanj in tudi v prihodnje ne bo. Vučkić tako trenira z nogometaši rezervne ekipe, v ponedeljek pa je zaigral tudi na prijateljski tekmi z Aston Villo.


Vučkićev klub je na gostovanju pri klubu iz Birminghama visoko izgubil, Aston Villa je slavila kar s 4:0, Domžalčan pa je odigral vso tekmo. V upravi Newcastle Uniteda so upali, da bodo določeni posamezniki, ki niso v Benitezovih načrtih, morebitnim interesentom dokazali, da bi jih bilo vredno pripeljati v svoje vrste, toda to se ni zgodilo. Rezultat pove vse o igri Vučkića in soigralcev, tudi trener rezervne zasedbe Peter Beardsley ni skrival razočaranja. "V celoti sem razočaran. Trudimo se, da bi nekatere igralce poslali na posodo, toda tokrat ni bilo kaj prida takšnih, ki bi se okitili s slavo," se je slikovito in povsem jasno izrazil Beardsley.

Kaj torej v sredo čaka Vučkića? Odhod drugam? Ali pa morda celo predčasna prekinitev še eno leto veljavne pogodbe, kar bi mu ponudilo možnost, da bi si lahko novega delodajalca poiskal tudi v kasnejših dnevih, tednih in morda mesecih?

X

Članki iz rubrike