petelin, Glööckler Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

psički Svet24.si

V avtomobilu prevažal 30 psičkov

borut petek Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

nu
nu
0 21.09.2016 10:47:42

Villarreal v Madrid na gostovanje h kultnemu Realu, Bojan Jokić pa …

Profimedia
Kaj se v Španiji dogaja z reprezentančnim branilcem Bojanom Jokićem?

Pri Villarrealu se tudi v tej sezoni ne smejo pritoževati nad rezultati. Rumena podmornica je po štirih tekmah v la ligi še neporažena, za nameček je v ligi Europa debitirala z zmago. Toda prava preizkušnja sposobnosti bo šele sledila, in sicer že danes, ko se bo Villarreal pomeril z Realom. Tekma bo za rumene še toliko težja, ker bo odigrana v Madridu, kjer bo Real kakopak poskušal vnovič dokazati, da ni zaman na prvem mestu.


Skratka, nogometaše Villarreala danes čaka obračun s kultnim Realom, Bojana Jokića pa … Hja, recimo temu: nič dobrega. Gorenjski nogometaš se tudi tokrat ni znašel na seznamu 21 igralcev za tekmo, trener Fran Escriba ga še vedno drži na hladne. Za reprezentanta Slovenije se je nova sezona začela naravnost katastrofalno, saj je daleč stran tako od prve ekipe kot tudi od klopi. Villarreal ga ni prijavil za igranje v Evropi, tudi v prvenstvu pa se na štirih tekmah niti enkrat ni znašel vsaj na klopi.

Pred 30-letnikom je torej klavrna uvodna polovica sezone in če se njegov status ne bo hitro spremenil, v kar pa – roko na srce – ne gre verjeti, bo bržčas tudi reprezentančni selektor Srečko Katanec resno premislil, komu na oktobrskih tekmah s Slovaško in Anglijo zaupati levi bok obrambe.

Članki iz rubrike