nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 11.10.2016 08:34:48

Ivica Guberac ekskluzivno iz Moskve: Nisem na begu

Nikola Miljković
Pretekli teden je odmevala obsežna kriminalistična preiskava večjih kaznivih dejanj s področja organiziranega kriminala na Obali, del katere so bile tudi spektakularne aretacije. In prav gotovo bo odmevala še naprej. Tudi na nogometnem prizorišču, saj je med osumljenci nekdanji kapetan Kopra Ivica Guberac, ki brani barve ruskega drugoligaša Himkija.

Spomnimo, da so kriminalisti in policisti izvajali policijske aktivnosti v zvezi s kriminalistično preiskavo s področja organizirane kriminalitete. Na območju Kopra, Izole in Pirana so bile izvedene številne hišne preiskave in prijetja več ljudi, ki so osumljeni predvsem poslov s prepovedanimi drogami, ukvarjali pa so se tudi s prodajo orožja in tihotapljenjem nezakonitih prebežnikov.

Kot strela z jasnega je udarilo, da je med osumljenci tudi Ivica Guberac, pri katerem so prav tako opravili hišno preiskavo. V stanovanju nekdanjega kapetana Kopra naj bi našli majhno količino droge, v kleti pa celo pol kilograma heroina. Ob tem ni nepomembno spoznanje, da je imel sistemski ključ, ki odpira tako stanovanje kot garažo in klet, tudi njegov prijatelj iz otroštva, ki je v tej preiskavi prav tako osumljen.

Kakopak se samo po sebi zastavlja vprašanje, kakšna je vloga 28-letnega nogometaša. Je vedel za drogo? »Nič nimam s tem. Zanikam kakršnokoli vpletenost v kakršnekoli tovrstne posle,« je uvodoma dejal Guberac. 


CELOTEN POGOVOR Z IVICO GUBERCEM SI PREBERITE V TORKOVI IZDAJI TISKANE EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: guberac, koper, ivica, moskva

Članki iz rubrike