Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 22.10.2016 08:11:21

Haris Vučkić pojasnil: To so razlogi, zakaj sem izbral Bradford City

vszi
Slovenski nogometaš Haris Vučkić še čaka na svoj trenutek slave pri Bradford Cityju, kljub temu pa uživa v novem okolju.

Snubila ga je Olimpija, a se klicu iz Ljubljane ni odzval, ker bi moral pristati na precej nižjo plačo. Raje je ostal pri Newcastle Unitedu, s katerim ga pogodba veže le še do konca sezone, in se podal na naslednjo posodo. Presedlal je v tretjo angleško ligo, kjer brani barve Bradford Cityja. Navijači slednjega za zdaj še čakajo na njegovo eksplozijo, Vučkić pa po uvodnih tednih v novem okolju pravi, da je z življenjem zadovoljen.

Vučkić je hkrati razkril, zakaj se je dejansko odločil za selitev na stadion Valley Parade. "Ko sem prejel klic, se mu je Bradford City nemudoma zdel odlična izbira. Tudi zaradi trenerja, saj Stuarta McCalla poznam že od prej, in sicer iz časov pri Rangersu iz Glasgowa. Tam sva se zelo dobro razumela. Zaupal mi je in mi dal priložnost. Odšel sem tudi, ker je bolje igrati v tretji angleški ligi, kot pa z Newcastle Unitedom v ligi za nogometaše do 23 let. Bradford City je bil idealna izbira zame," je pojasnil Domžalčan in razkril, zakaj je St James' Park zapustil šele na zadnji dan poletnega prestopnega roka: "Sprva mi niso dovolili na posodo, šele na zadnji dan je prišla zelena luč za selitev. Ko sem prejel klic iz Bradforda, nisem veliko okleval."

Članki iz rubrike