Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
14 09.12.2016 21:14:30

Kevin, kaj si spet storil!? Kamere so ga ujele pri tem, česar res ne bi smel početi!

Reuters
Ujele so ga kamere! Kevin Kampl spet v središču pozornosti.

O Kevinu Kamplu se spet glasno govori! Tokrat v Nemčiji in, kar je najpomembnejše, ne zaradi nogometnih zadev. Potem ko se je slovenski zvezdnik pred kratkim poškodoval, so mu zdravniki zlomljeno kost v stopalu operirali, nogo pa zavarovali s posebnim čevljem, nekakšnim sofisticiranim nadomestkom mavca. Navodila zdravnikov so bila seveda jasna: mirovanje! No, pa saj ne, da bi se Kampl kljub drugačnim nasvetom že vrnil na zelenice, je bil pa vseeno sila aktiven.

Kot je razkril Bild, ki bo v svoji sobotni številki postregel tudi z ekskluzivnimi fotografijami, se je Kampl do zgodnjih jutranjih ur zabaval v diskoteki v Düsseldorfu. Odlično zabavljaško vzdušje ga je očitno preveč poneslo in je celo – zaplesal! Z mavcem na nogi! In kljub jasnim navodilom, da njegova poškodovana noga potrebuje predvsem počitek in mirovanje.

kampl disco
BILD

Kampl se brani, da je imel dovoljenje za to, da je noč preživel zjutraj. Kljub vsemu priznava, da je vseeno pretiraval. "Saj nisem oropal banke!" je izjavil v svoje opravičilo, a Bild dodaja, da Rudi Völler, športni direktor Bayerja iz Leverkusna, novice ni postregel s kaj prida navdušenjem. Še več, nekdanji nemški reprezentant je poudaril, da se bo moral s Kamplom resno pogovoriti. Zdi se torej, da mu kazen ne uide, a bodimo pošteni – za takšno nespametnost si jo skoraj zagotovo tudi zasluži.

Članki iz rubrike