sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

gv
gv
0 16.12.2016 13:08:46

Čudež v Leverkusnu: Kampl na pragu vrnitve?

Kevin Kampl je presenetil navijače Bayerja.

Kevin Kampl je v začetku tega meseca sporočil, da je zaradi nove poškodbe zaključil z igranjem v letu 2016. "Ne vem še, koliko časa bom moral počivati, nobenega dvoma pa ni, da sem za letos končal z nastopi," je takrat dejal nekdanji nogometaš Borussie iz Dortmunda, ki si je zlomil prst na nogi po tem, ko ga je eden od tekmecev pohodil.

To se je zgodilo že v 41. minuti obračuna s Freiburgom, kljub vsemu je Kampl vztrajal do konca tekme, a nato domov odšel na berglah. Posledično je moral izpustiti tekme z Monacom v ligi prvakov in s Schalkejem, brez njega pa bi se morali njegovi soigralci znajti tudi na zadnjih dveh letošnjih tekmah, in sicer z Ingolstadtom ter Kölnom v nemškem prvenstvu.

Toda zdaj je prišlo do velikega in skoraj čudežnega preobrata, saj se je zdravstveno stanje Kevina Kampla izboljšalo do te mere, da se je že pojavil na treningu Bayerja. Sprva je treniral po individualnem programu, v četrtek pa se je že pridružil soigralcem, zdaj pa celo kandidira za nastop na tekmi z Ingolstadtom.

Za Kamplom je sicer dokaj burno obdobje, pred časom pa je poskrbel za nekaj razburjenja v klubu, saj se je z opornico na nogi pojavil v diskoteki in se divje zabaval. In to v času, ko bi moral strogo mirovati. No, očitno pa je poškodbo zacelil ekspresno hitro.

Značke: kampl, leverkusen, bayer

Članki iz rubrike