Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 08.01.2017 10:42:56

Verbič med okrevanjem v Dohi užival v dvoboju Đokovića in Murrayja

Slovenski reprezentant nadaljuje rehabilitacijo v katarski prestolnici.

Nogometaši Københavna so po prvem delu prvenstva v danski prvoligaški druščini pričakovano na vrhu lestvice. Stale Solbakken in njegovi varovanci na 21 preizkušnjah niti enkrat niso okusili grenkobe poraza, 16 dvobojev so rešili v svojo korist in petkrat igrali neodločeno. Pred drugouvrščenim Brøndbyjem imajo že velikih 11 točk prednosti, tretji Midtjylland ima že kar 21 točk manj in seveda bi se moral zgoditi čudež, da ne bi osvojili še enega naslova prvaka.

Pomemben delež k uspehom ekipe je pristavil tudi Benjamin Verbič, ki pa se na zimski oddih kljub temu ni odpravil pretirano zadovoljen. Ni skrivnost, da je 23-letniku iz Vojnika preglavice že dalj časa povzročala trebušna stena, zato je moral sredi decembra na operacijo. Po predvidevanju zdravnikov bo potreboval približno mesec in pol, da bo znova pripravljen na največje napore, zato bo minilo še nekaj časa, preden se bo lahko pridružil vadbi s soigralci, ki bodo priprave začeli 12. januarja. Najprej bodo dva tedna trenirali doma, nakar se bodo odpravili v Dubaj.

Z namenom, da bi se na zelenice vrnil čim prej, je Benjamin Verbič pred dnevi v družbi klubskega fizioterapevta odpotoval v Doho, kjer ob prijetnih temperaturah v tamkajšnjem vrhunskem rehabilitacijskem centru nadaljuje okrevanje po kirurškem posegu. Če bo vse potekalo v skladu z napovedmi, bo pripravljen za obračun v skupinskem delu lige Europa proti Ludogorcu, prva tekma bo 16. februarja v Bolgariji.

doha verbic
Čeprav je urnik naporen, je slovenski reprezentant našel dovolj časa tudi za uživanje v vrhunskem tenisu. V sobotnem večeru si je ogledal finale turnirja v Dohi, v katerem sta se udarila Novak Đoković in Andy Murray. Srbski zvezdnik je slavil s 6:3, 5:7 in 6:4, kar je razveselilo tudi slovenskega reprezentanta.

Članki iz rubrike