Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 14.01.2017 21:25:03

Izkušeni Mišo Brečko še ni prenehal sanjati: To bi bilo enkratno doživetje!

Profimedia
Saj ga še niste pozabili, kajne? Mišo Brečko še vedno goji velike nogometne ambicije.

Da so zlata leta Miša Brečka minila, verjetno ni daleč od resnice. A je vseeno daleč od resnice morebitna trditev, da je v nogometu že rekel zadnjo. Žilavi Zasavec se s tem nikakor ne strinja, hkrati je prepričan, da pri dvaintridesetih lahko še enkrat stopi na zanj sanjski oder, na katerem je preživel najlepša leta svoje kariere. S Kölnom je v elitni nemški bundesligi odigral nemalo tekem, zdaj je pri Nürnbergu njegova realnost druga liga.


"Sprašujete me, če imam še vedno nogometne sanje. Seveda jih imam. Res si želim, da bi spet zaigral v bundesligi. To bi bila sanjska izkušnja, saj je Nürnberg res izjemen klub," je svojo trenutno največjo željo nemškim medijem razkril dolgoletni slovenski reprezentant, ki je odgovoril tudi na malce manj prijetno vprašanje. Novinarji so ga namreč pobarali, ali meni, da je bil v preteklosti deležen preglasnih kritik na svoj račun.

"Mislim, da. Toda nimajo vsi težav z mano, zato ne morem reči, da imam občutek, da sem premalo cenjen. Jasno, ni bilo vedno odlično, a ni bilo niti vedno katastrofalno. Porazi pa so kakopak vedno neprijetno. A včasih dobiš dva, tri gole, pa ne moreš storiti ničesar, čeprav si obrambni nogometaš," je še dodal 77-kratni reprezentant Slovenije.

Članki iz rubrike