gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Dejan Mitrović
Dejan Mitrović
1 17.01.2017 08:25:39

Se bo Miral Samardžić znašel na sodišču?

Nikola Miljković
Pred dvema tednoma se je slovenski reprezentančni branilec Miral Samardžić vrnil iz Kitajske, kjer mu je potekla pogodba s tamkajšnjim prvoligašem Henanom, in znova podpisal za evropski klub. Odšel je v turški Akhisar Belediyespor, njegov prestop pa je dvignil ogromno prahu.

2. januarja je Miral Samardžić je podpisal pogodbo s povprečnim turškim prvoligašem Akhisar Belediyesporjem, ki mu v letošnji sezoni ne kaže najbolje. Klub, za katerega sicer igrajo nekateri znani nogometaši, recimo Hugo Rodallega, ki je bil pred nekaj časa v Angliji, nekdanji nogometaš West Hama Ricardo Vaz Te, srbski vratar Milan Lukač in nekdanja portugalska reprezentanta Custodio ter Miguel Lopes, je trenutno šele na 13. mestu na lestvici.


Slovenski reprezentant za svoj novi klub še ni zaigral, v soboto je Akhisar Belediyespor gostoval pri Karabuksporju in izgubil z 0:1, Samardžić pa je vso tekmo presedel na klopi za rezervne nogometaše. Zakaj, še ni jasno, toda Slovenec se je vseeno znašel v turških medijih. In razlog? Po poročanju tamkajšnjih medijev bi se lahko Samardžić znašel na Mednarodnem arbitražnem sodišču za šport (CAS) ... 

ZAKAJ SE JE V TEŽAVAH ZNAŠEL MIRAL SAMARDŽIĆ SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI IZDAJI EKIPE SN, KI JO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike