Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 19.01.2017 17:14:24

Trajkovski v Twenteju do sredine leta 2019

Slovenski nogometaš Dejan Trajkovski, ki ima tudi en nastop za slovensko reprezentanco, je danes dokončno postal član nizozemskega Twenteja, kjer je imel do zdaj status posojenega igralca. Štiriindvajsetletni branilec bo za klub iz Enschedeja igral do sredine leta 2019.

Trajkovski, ki je svojo nogometno pot začel v Mariboru, kjer je trikrat osvojil naslov državnega prvaka, nato pa kariero nadaljeval v Domžalah, je pred začetkom letošnje sezone v Twente odšel kot posojeni igralec. S svojimi igrami je v dozdajšnjem delu sezone prepričal vodstvo Twenteja, ki je trenutno na osmem mestu nizozemske eredivisie.


"V klubu so me zelo dobro sprejeli, tako s strani soigralci kot ljudi v klubu. V klubu se dobro počutim, imamo tudi sijajne navijače. Z dozdajšnjimi igrami v klubu sem zadovoljen, trudim pa se, da bi igral še bolje in si priboril status standardnega člana slovenske reprezentance," je za klubsko spletno stran povedal Trajkovski, ki je imel svoj debi v dresu slovenske izbrane vrste v kvalifikacijah za nastop na SP 2018 novembra na Malti, ko je Slovenija zmagala z 1:0.

Po nekaterih informacijah naj bi bila odškodnina za prestop 250.000 evrov.

Članki iz rubrike