gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 09.02.2017 21:37:43

Krasne besede soigralcev za Delameo Mlinarja

revolutionsoccer.net
Nekdanji osrednji branilec Olimpije se je v novem okolju hitro privadil na nogomet, ki ga goji njegovo novo moštvo.

Antonio Delamea Mlinar je bil v tem prestopnem roku del ljubljanskega vrtiljaka, ki je povsem prevetril in pretresel aktualnega prvaka Slovenije. Zdaj se želi dokazati drugje, v Ljubljano ne pogleduje več tako pogosto.  Zdaj se je v popolnosti posvetil novi sredini, imenovani New England Revolution.

Moštvo se trenutno nahaja v Arizoni, kjer se pripravljajo na marčevski začetek lige MLS. Za zdaj težav s prilagajanjem ni, kot je danes poročal SNportal prek spletne strani ameriškega kluba. "Mislim, da sem se kar dobro znašel. Soigralci mi pomagajo vsak dan, da se kar najhitreje vklopim v sistem. Tu resnično uživam in upam, da bo šlo samo še na bolje."

"Mislim, da je v uvodnih tednih vselej težko. Spoznal sem novo igro, nov sistem, toda mislim, da sem se v pripravljalnih tekmah, ki smo jih odigrali, že navadil na vaš stil igranja."

Predvsem pa je imel mozirski branilec veliko časa za pripravo, saj je v novo moštvo prišel pred novo sezono in ne sredi nje, kot je običajno za januarske prestope. "Po mojem mnenju je bolje, da sem prišel pred sezono. Tako bom imel več časa za prilagajanje in uigravanje s soigralci. Pohvalil bi fante, ki so me odlično sprejeli. Občutek imam, kot da bi bil tukaj že nekaj let in ne šele nekaj tednov."

antonio delamea mlinar af
www.alesfevzer.com

Veseli pa, da ni edini, ki je to uvidel. Prek klubske televizije v okviru lige MLS ga je pohvalil tudi partner v osrčju obrambe Andrew Farrell. "Star je šele 25 let, tako da je še zelo mlad, vendar je za svoja leta že zelo izkušen. Je vodja, to se vidi tudi na igrišču. Je odličen igralec, tako v igri z nogama kot v zračnih dvobojih. Po mojem mnenju je tak tip igralca tisto, kar potrebujemo. Tudi v skupino igralcev se je odlično vklopil," je nekdanjega nogometaša Olimpije pohvalil Farrell. 

Članki iz rubrike