favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Jurij Završnik
Jurij Završnik
5 11.02.2017 09:14:44

Bo Goran Šukalo res prišel v Olimpijo? Izkušeni vezist razkril svoje načrte ...

Profimedia
Do nas je prišla govorica, da bi se lahko Goran Šukalo, ki je pred dnevi pol leta pred iztekom pogodbe z 1860 München le to prekinil, preselil v Olimpijo.

Preverili smo jo kar pri glavnem akterju, dobili pa še veliko več, kot smo pričakovali. Ne samo zanikanje govorice, temveč tudi ekskluzivno potrjen nogometni pokoj, v katerega je 35-letni vezist neuradno že odšel, in najavo neke nove, z nogometom tesno povezane kariere.

Izkušeni nogometaš, ki je večino svoje profesionalne kariere preživel v Nemčiji, se nam je na začetku pogovora ob omembi morebitnega prihoda v Ljubljano samo nasmehnil in pojasnil, od kod izvirajo govorice. »V nemškem časopisu Bild so špekulirali, da se bom vrnil v Slovenijo in tam nadaljeval brcanje žoge,« je začel Goran Šukalo.



V njegovem pripovedovanju o življenju po koncu profesionalne kariere smo začutili velik zanos, zato smo seveda želeli izvedeti več. Kaj bo počel? In kje? "Trenutno se mi odpirajo tri zanimive opcije: delo v veliki nemški menedžerski agenciji, s katero sodelujem že vrsto let, pa delo v klubu, v katerem sem nekoč že igral, tudi v Sloveniji se dogovarjam z enim klubom, tako da …" Seveda nas je zanimalo, za kateri slovenski klub gre. Je morda navsezadnje vseeno v igri Olimpija? ...

CELOTEN POGOVOR Z GORANOM ŠUKALOM SI LAHKO PREBERETE SAMO V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO NAJDETE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike