Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 11.02.2017 21:29:42

Se Roman Bezjak po vsega pol sezone znova seli?

Nikola Miljković
Slovenski reprezentančni napadalec Roman Bezjak bi lahko po precej neuspešni epizodi v nemški bundesligi že zamenjal delodajalca.

Vsaj če gre verjeti zapisom hrvaških medijev, ki poročajo, da bi se lahko Roman Bezjak že v tem prestopnem roku vrnil v Rijeko, kjer iščejo novega napadalca, vse bolj pa se zdi, da od prihoda Nikice Jelavića, ki se je še pred dnevi zdel zelo verjeten, ne bo nič. 


Sportske Novosti poročajo, da bi lahko zato Matjaž Kek znova moči združil s slovenskim reprezentantom, ki je po menjavi trenerja pri Darmstadtu povsem v drugem planu. Ker je Bezjak v tej sezoni igral tako za Rijeko kot za Darmstadt, za tri klube v eni sezoni pa nogometaš ne more igrati, ima 27-letni Slovenec seveda vsega dve opciji, če želi v tej sezoni še igrati: ali ostane pri nemškem prvoligašu ali pa se vrne k Rijeki. 

In ravno to dejstvo naj bi poskušali izkoristiti na Rujevici, kjer želijo Bezjaka, ki se je v njihovem dresu več kot izkazal, dobiti vsaj na polletno posodo. Hitronogi napadalec je sicer za Rijeko odigral 48 tekem in dosegel 26 zadetkov ter prispeval še 7 asistenc. Če bi se Bezjak res vrnil v prvo hrvaško nogometno ligo, bo imel priložnost, da na koncu sezone postane celo prvi strelec lige. V tej sezoni je namreč Bezjak za Rijeko že dosegel 7 golov in je bil dolgo časa vodilni strelec lige, v tem trenutku pa za prvim Soudanijem iz Dinama zaostaja za vsega tri zadetke. 

Članki iz rubrike