Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
5 12.02.2017 14:15:43

Haris Vučkić naravnal strelske naprave: Slovenec v Angliji spet v polno (video)

Profimedia
Haris Vučkić zadel še na drugi zaporedni tekmi in bil hkrati priča čisto pravi drami.

Northumberland Senior Cup je eden od številnih nogometnih pokalov, v katerem se dokazujejo klubi iz Anglije. Prvič so ga organizirali že leta 1884, najuspešnejši klub vseh časov je Newcastle United, ki se je končne zmage veselil kar 36-krat. Toda letos mu podviga ne bo uspelo ponoviti, črno-beli so morali namreč v polfinalu priznati premoč North b, aktualnemu zmagovalcu iz lanskega leta.


Newcastle United se je s svojo ekipo do 23 let dobro upiral tekmecu iz devete lige, na koncu pa izgubil po streljanju enajstmetrovk. Da je to slednjih sploh prišlo, je poskrbel Haris Vučkić, ki je v 49. minuti izenačil na 1:1, kar je bil tudi rezultat po rednem delu in podaljšku. Vučkić se je tako med strelce vpisal še na drugi zaporedni tekmi za Newcastlovo ekipo do 23 let, toda enajstmetrovke njegovemu klubu niso prinesle sreče. Okrog 600 gledalcev je bilo priča kar 23 strelom z bele točke, Vučkić je svojega spremenil v zadetek, na koncu pa so se z 10:9 veselili nogometaši North Shielda.

Angleški mediji poročajo, da je Vučkić pustil zelo soliden vtis, kljub vsemu pa se zdi, da je njegova usoda že zapečatena. Na St James' Parku so se menda že odločili, da z njim pogodbe, ki mu izteče poleti, ne bodo podaljšali.

Članki iz rubrike