gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 13.02.2017 13:47:52

Basel že sprejel odločitvi, ki bosta še kako razveselili Andraža Šporarja?

Profimedia
Pri Baslu očitno še kako resno računajo na slovenskega napadalca Andraža Šporarja.

Konca sezone v Švici se še kako veselijo tudi pri Olimpiji. Baslu namreč kaže zelo dobro in zdi se, da bo tamkajšnji velikan brez večjih težav osvojil 20. naslov državnega prvaka. Če bo sezono končal kot prvi, bo Olimpija prejela še dodatnih 500.000 evrov, kar bo še zadnja finančna obveznost Basla do zmajev v luči prestopa Andraža Šporarja.


Toda tudi napadalec iz Ljubljane se menda lahko že veseli poletja, saj naj bi se tedaj zgodile spremembe, ki bi mu lahko šle še kako na roko. Kot poročajo lokalni mediji (eden teh je prispevek o Slovencu opremil z naslovom "Andraž Šporar – Baslov naslednji golgeter?"), so se pri Baslu bolj kot ne že odločili, da ne bodo podaljšali pogodbe z Marcom Jankom, že 33-letnim napadalcem iz Avstrije, prav tako se tudi zaradi finančnih razlogov ne bodo odločili za dokončno odkup Seydouja Doumbie, sicer nogometaša Rome.

Janko in Doumbia sta v tej sezoni skupaj zabila 18 ligaških golov, Šporar še niti enega, toda očitno je, da je nekdanji kapetan Olimpije prihodnost Basla. Da je temu res tako, priča dejstvo, da je Šporar obe uvodni tekmi Basla v tej sezoni začel v udarni enajsterici. "Za zdaj se še malce vidi, da je za njim daljši počitek zaradi poškodbe, ampak nadejamo se, da bo kmalu boljše," je prepričan trener Basla Urs Fischer.

Članki iz rubrike