kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Tamara Kedačič
Tamara Kedačič
30 14.02.2017 08:51:17

Antonio Mlinar Delamea ekskluzivno za Ekipo SN: V Ljudskem vrtu bo 1:3

Slovenci imamo oziroma smo imeli svoje nogometaše praktično po vsem svetu od Portugalske pa vse do Japonske, pred slabim mesecem dni pa je nekdanji kapetan Olimpije Antonio Delamea Mlinar postal prvi Slovenec v ameriški ligi MLS.

Prvi Slovenec, ki bo zaigral v ameriški ligi MLS. Za začetek nam povejte, kako je pravzaprav prišlo do tega prestopa iz vrst Olimpije.
Vse skupaj se je vleklo že nekaj časa, če sem natančnejši, že kakšne tri mesece. Takrat so namreč predstavniki kluba prišli do mene, mi predstavili klub, njihovo vizijo, v bistvu vse, kar sem želel in moral vedeti o ekipi New Englanda. Takrat jih je predvsem zanimalo, ali me zanima ta izziv. Povedal sem jim, da sem zainteresiran, in kmalu smo se začeli pogovarjati o mojih pogojih, pogovor sta začela tudi oba kluba, se pravi Olimpija in New England. Najprej je sicer kazalo na to, da bo vse skupaj padlo v vodo, a smo se v zadnji minuti uspeli dogovoriti za prestop. Srečen sem, da je prišlo do tega.


Nam lahko pojasnite, zakaj je prestop skorajda že padel v vodo?
Nastal je 'status quo'. Ni se namreč vedelo, ali bo Olimpija sprejela ponudbo in ali bodo sprejeli tudi stvari, ki sem jih jaz želel imeti. New England je postavil rok, do katerega naj bi bila odločitev sprejeta in do katerega naj bi se vse skupaj rešilo. No, v zadnjih sekundah je nato res prišlo do prestopa.

CELOTEN INTERVJU Z NEKDANJIM KAPETANOM OLIMPIJE SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO LAHKO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike