Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 20.02.2017 10:03:06

Kek: Želite reči, da sem naredil nekaj dobrega ...

Mariborski strokovnjak in njegovi varovanci so spomladanski del hrvaškega prvenstva začeli s pomembno zmago.

Nogometaši Rijeke so dosegli namen. Na spomladanski premieri so na zahtevnem gostovanju v Osijeku osvojili ves izkupiček in ohranili šest točk naskoka pred Dinamom, ki je premagal Slaven Belupo. V slavonski prestolnici se je dogajala prava srhljivka. Gostje so povedli z 1:0, nato so domačini poskrbeli za preobrat (2:1), ki je v drugem polčasu z dvema goloma Franka Andrijaševića uspel tudi zasedbi z Rujevice za končnih 2:3.

"V dobri tekmi smo zasluženo zmagali. Čestitke igralcev, ki so pokazali pravi karakter in lakoto po uspehu. Bili smo na primerni ravni in tudi igralna površina je omogočala igro, kar je prav tako prispevalo k obetavni podobi dvoboja. Da, bile so tudi napake, toda takšno držo kažejo ekipe, ki imajo svoj cilj in motiv za nekaj malce večjega," je z zadovoljstvom v glasu povedal Matjaž Kek.

Hrvaški novinarski kolegi menijo, da je z menjavami tudi mariborski strokovnjak prispeval svoj delež k preobratu. Med drugim je v nadaljevanju na igrišče poslal najprej Romana Bezjaka in nato še Matica Črnica. "Želite reči, da sem naredil nekaj dobrega ..." se je s smehom na obrazu odzval nekdanji slovenski selektor in pristavil: "Priprava na tekmo je bila takšna, kot mora biti. Sicer pa lahko na tabli predvidiš vse, toda pomemben je odziv igralcev. Tako na treningih kot tekmah. Trenerji lahko prispevamo kakšen dodatni impulz."

Članki iz rubrike