Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 21.02.2017 19:44:39

Simeone razkril enajsterico za Bayer, Kampl v pričakovanju pomembnega pogovora?

V Leverkusnu od prve minute na igrišču en Slovenec.

Bo Jan Oblak po poškodbi prvič stopil med vratnici na drevišnji preizkušnji lige prvakov v Leverkusnu? "Pomembno je, da je ponovno postal povsem enakovreden član naše ekipe in vratarske trojice. Zdravniki pravijo, da je popolnoma pripravljen, kar pomeni, da lahko igra. V zadnjem trenutku pa se bom odločil, ali se bo to tudi dejansko zgodilo," trener Diego Simeone na ponedeljkovi tiskovni konferenci ni postregel z odgovorom, zato pa je to storil uradni zapisnik pred tekmo. In ta je razkril, da bo branil Miguel Angel Moya, slovenski reprezentančni čuvaj mreže bo na klopi za rezervne igralce.

Kevin Kampl pa bo v dresu Bayerja po pričakovanjih zaigral od prve minute. "Verjamem, da lahko nasprotnika izločimo in se uvrstimo med osem najboljših. Mislim, da bo zmagala boljša ekipa in da bomo ta boljša ekipa mi," je bil pomembni člen lekarnarjev odločen v pričakovanju dvoboja.

Omenimo še, da je delegat na tekmi zdaj že nekdanji generalni sekretar NZS Aleš Zavrl, v Leverkusen pa se je končno odločil odpotovati tudi selektor Srečko Katanec. Po vsej verjetnosti se torej obeta tudi težko pričakovan sestanek s Kamplom, ki je bil nazadnje član izbrane vrste septembra in ga kot povratnika v reprezentanco pričakujemo ob marčevskem gostovanju na Škotskem.


Spomnimo, po septembrskem remiju v Litvi je oktobra prišlo do znamenite nogometaševe odpovedi udeležbe. Sledilo je vse, česar na tem mestu ne želimo pogrevati, na koncu pa Kamplov poziv selektorju za reševanje nesoglasij. Novembra do srečanja ni prišlo, saj Kevin na zbor ni pripotoval zaradi (tokrat nikakor sporne) poškodbe in po naših informacijah se tudi po tistem glavna akterja zadeve nista srečala. Do zdaj.

Članki iz rubrike