Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 24.02.2017 16:04:24

Težave v Španiji: Kdaj bo madridski Real gostoval v Vigu?

Reuters
Dvoboj 21. kroga španskega prvenstva med Celto Vigo in madridskim Realom je bil preložen zaradi nevihte.

Ta je 5. februarja besnela nad Vigom in ob tem še poškodovala streho stadiona Balaidos v tem galicijskem mestu. Dvoboj so preložili, kot nadomestni termin pa določili torek, 14. marca, oziroma dan pozneje.

Toda trenutno se zdi, da srečanja takrat ne bodo mogli odigrati. Celta je namreč sinoči v šestnajstini finala lige Europa izločila Šahtar iz Donecka in si izborila napredovanje. Danes ji je žreb za nasprotnika v osmini finala namenil ruski Krasnodar.


Prav tako ima Real zelo veliko možnost, da se uvrsti v četrtfinale lige prvakov, saj je v prvi tekmi osmine finala na svojem igrišču s 3:1 premagal Napoli. Če se to uresniči, potem bomo priča precej čudnemu primeru. Za zaostalo srečanje Celte in Reala bo kar naenkrat zmanjkalo prostih terminov in se bosta ekipi morali pomeriti šele ob koncu sezone.

Prvi prost datum bi lahko bil šele 17. maj, torej samo štiri dni pred zadnjim prvenstvenim krogom. Vendar ta datum Madridčanom zagotovo ne bo ustrezal, ker bodo imeli takrat izjemno natrpan urnik. V prvenstvu se bodo zelo verjetno borili za naslov prvaka, znalo pa bi se zgoditi, da bi jih 3. junija čakal še nastop v finalu lige prvakov (polfinale se konča 10. maja).

Drugače pa sta se kluba v tej sezoni pomerila že trikrat, enkrat v prvenstvu, ko je Real doma slavil z 2:1, dvakrat pa v četrtfinalu pokalnega tekmovanja, v katerem je presenetljivo napredovala Celta (v Madridu je bilo 1:2, v Vigu pa 2:2).

Članki iz rubrike