Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 02.03.2017 08:46:38

Mladi Slovenec ni imel svojega dneva: Kako je Domžalčan Cityju priigral enajstmetrovko (video)

Profimedia
Jon Gorenc Stanković se je včeraj kosal z zvezdniki Manchester Cityja.

Včeraj je bila v Angliji odigrana ponovljena tekma pokala FA, na Etihadu sta se pred 42.425 gledalci pomerila prvoligaš Manchester City in drugoligaš Huddersfield Town. Gostje so obračun začel fenomenalno, saj so povedli že v sedmi minuti, toda kljub temu so se domov vrnili poklapani. Zgodaj prejeti zadetek je zvezdniško zasedbo sinje modrih namreč dodobra razjezil in odgovorili so za uničujoč način. Tako se je končalo s kar 5:1 za City in četa Josepa Guardiole si je le priigrala napredovanje.


Vseh 90 minut je na Etihadu odigral tudi nogometaš iz Slovenije. Mladi Jon Gorenc Stanković je zasedel mesto v obrambi Huddersfield Towna, v 34. minuti pa zakuhal situacijo, ki je bila voda na Cityjev mlin. V svojem kazenskem prostoru je namreč nepravilno zaustavil Nicolasa Otamendija, si prislužil rumeni karton in kakopak zakuhal enajstmetrovko. To je v zadetek spremenil Sergio Agüero in prednost svojega kluba povišal na 2:1.

"Naš začetek je bil jasno pozitiven, saj smo povedli, tod v nadaljevanju nismo bili na svoji najvišji ravni. Odigrali smo premalo pametno, hkrati smo preveč spoštovali nasprotnika. Toda čestitke Pepu, rezultat je pravičen. Naredili smo preveč preprostih napak," je po tekmi misli strnil trener mladega Domžalčana David Wagner.

Članki iz rubrike