Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 07.03.2017 15:11:13

Armin Bačinović navdušil: Podaja, s katero je spomnil na čase pri Palermu (video)

Sambenedettese Calcio
Nekdanji slovenski reprezentant Armin Bačinović po spremembi okolja igra vse bolje.

Je Armin Bačinović končno spet našel svoj prostor pod italijanskim nogometnim soncem? Zdi se že tako. Potem ko je imel v preteklosti nemalo težav in se je tudi po lastni zaslugi znašel v vsej prej kot zavidljivem položaju, je po januarski menjavi okolja spet začel uživat v nogometu. Kot član tretjeligaškega kluba po imenu Sambenedettese se je na uvodnih tekmah še malce lovil, italijanski mediji pravijo, da predvsem zaradi nekoliko skromnejše telesne pripravljenosti. Toda zdaj naj bi bil spet tisti stari, dobri Bačinović.

Za svoj novi klub, h kateremu se je preselil iz Ternane, je doslej odigral štiri tekme, z najboljšo predstavo pa je postregel na gostovanju v Bolzano, kjer je Sambenedettese v nedeljo kar s 5:2 premagal Südtirol. Veliki junak obračuna je bil Leonardo Mancuso, ki je zabil štiri gole, toda zaradi mojstrske podaje (v priloženem posnetku od 0:50 dalje) za njegov drugi zadetek si je pohvale zaslužil tudi Bačinović.



"Bačinović se vse bolj dokazuje kot izjemna zimska okrepitev Sambenedetteseja," pišejo mediji na Apeninskem polotoku in dodajajo, da je Bačinović z omenjeno podajo spomnil na čase, ko je bil kot član Palerma veliki hit elitne serie A.

Z Mariborčanom so zadovoljni tudi vodilni ljudje njegovega kluba. Tako zelo, da naj bi se z njim že želeli usesti za isto mizo in se pogovoriti o novi pogodbi, ki bi ga na Sambenedettese vezala dlje kot zgolj do poletja. "Prepričan sem, da obstajajo pogoji za to, da bo Bačinović ostal pri nas," je poudaril direktor Bačinovićevega kluba Andrea Fedeli.

Članki iz rubrike