sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

nu
nu
0 01.07.2017 09:56:07

Haris Vučkić razkril sijajno anekdoto z argentinskim zvezdnikom: Ko je videl čistilko …

Grega Wernig
Slovenski nogometni legionar Haris Vučkić se je ob prestopu v Twente spomnil ene lepših izkušenj, ki jih je doživel v dolgih letih na Otoku.

Danes 24-letni Domžalčan je bil član Newcastla vse od leta 2009 pa do tega poletja in v tem času je na Otoku spoznal veliko nogometnih zvezdnikov. O tem, kdo mu je ostal v najlepšem spominu, zanj dvoma ni. »Fabricio Coloccini. On je res dober kapetan in dober prijatelj. Všeč mi je, ker je trdno na tleh, saj sem tudi sam tak človek. Ne glede na to, kaj si dosegel, ostani na tleh. Pogovarjaj se z vsemi. On se s čistilko pogovarja enako kot s trenerjem. Spomnim sem, da je pred dvema, tremi leti videl čistilko, da sama sedi za mizo, on pa se je usedel zraven in sta skupaj pojedla obrok. Ni mu pomembno, kaj si ali kdo si. Važno je, da si dober človek. Taki bi morali biti vsi in sam temu sledim. Tako so me naučili starši,« je v pogovoru za časnik Ekipa SN povedal nekdanji igralec Cardiffa, Rotherhama, škotskega Rangersa, Wigana in Bradforda.

V svojih letih na Otoku je dobro spoznal tudi Joeyja Bartona, zelo razvpitega Angleža, ki je v Evropi znan kot »zlobni fant« nogometa. Pa je res tak? »Odvisno od dneva. Če ima slab dan, je bolje zate, če si čim dlje od njega. To velja tudi na treningih in nasploh. Čeprav je bil do mene vedno dober. Govoril mi je, naj bom oster, tako kot je tudi on. Sam sem drugačen tip igralca, bolj »tehničar«, zato včasih pozabim na grobo igro. On me je spominjal, naj igram bolj grobo, da ljudje vidijo, da se znam tudi »tepsti«. Po medijih se veliko govori o njem, ampak iz svojih izkušenj lahko o njem povem samo dobre stvari,« je Bartona opisal Vučkić.

Članki iz rubrike