pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

matija-rupel Njena.si

Skrito v raju: Igralec na odru gol kot glista

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

nu
nu
1 29.01.2024 06:31:30

Kakšna drama Elsnerjeve ekipe! Bili so na pragu katastrofe, nato pa je Luka ...

Profimedia
Luka Elsner je doživljal pravo dramo!

Le Havre, ekipa slovenskega trenerja Luke Elsnerja, je bila v 19. krogu francoskega nogometnega prvenstva na gostovanju pri zadnjeuvrščenemu Lorientu na pragu poraza, a si je točko vendarle priigrala v sodnikovem dodatku, potem ko je v njegovi 4. minuti na 3:3 s svojim drugim golom na tekmi izenačil Andre Ayew, ki ga je Elsner v 70. minuti igre na igrišče poslal kot asa iz rokava. In očitno zadel v polno. 

Ganski rezervist je namreč pred tem izenačil tudi na 2:2. Le Havre je na 11. mestu zadržal štiri točke prednosti pred najbližjima zasledovalcema, saj tudi Montpellier in Nantes nista zmagala. Oba sta odigrala tekmo brez golov, Montpellier doma proti Lillu, Nantes pa na gostovanju pri Reimsu.

Tudi četrta nedeljska popoldanska tekma se je končala brez zmagovalca, Clermont in Strasbourg sta se razšla z izidom 1:1. 

Na zadnji tekmi kroga pa sta se v Parizu pomerila vodilni PSG in tretjeuvrščeni Brest. Gosti so v drugem polčasu pokazali, da niso slučajno tako visoko na lestvici, saj so z goloma Mahdija Camara v 55. in Mathias Pereire Lageja v 80. izničili prednost domačih. Ti so oba gola dosegli ob koncu prvega polčasa, natančna sta bila Marco Asensio ter Randal Kolo Muani.

PSG ima zdaj pred Nico, ki je v soboto zabeležila minimalno zmago proti Metzu, zdaj šest točk prednosti, Brest zaostaja za devet.




Značke: nogomet, francija

Članki iz rubrike