Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 26.09.2014 12:26:13

Zaplet v MNZ Ljubljana rešen

Grega Wernig
Nogometna zveza Slovenije se je aktivno vključila v reševanje problematike tekmovanj na področju svoje članice MNZ Ljubljana.
Zato so se v sredo na pobudo Nogometne zveze Slovenije sestali predsednik NZS, Aleksander Čeferin, generalni sekretar NZS Aleš Zavrl, predsednik ZNSS Vlado Šajn ter predsednik DNS Ljubljana Bajram Lazicani in podpredsedniki MNZ Ljubljana Samantha Tina Lovše, Janez Gradin in Darko Marinič. Namen sestanka je bilo reševanje problematike o sodniško-delegatskih nadomestilih v največji medobčinski nogometni zvezi.
 

Ker sta bila po oceni NZS resno ogroženi regularnost in integriteta tekmovanj, se je krovna organizacija aktivno vključila v razreševanje nastale situacije, na sestanku pa je prišlo do dogovora o ustreznem znižanju sodniško-delegatskih nadomestil, ki so ga nato potrdili tudi ustrezni organi MNZ Ljubljana in Društva nogometnih sodnikov Ljubljana.
 
Tekmovanja pod okriljem MNZ Ljubljana se bodo nadaljevala že ta vikend, na njih pa bodo za regularnost tekem ponovno skrbeli sodniki DNS Ljubljana.

Članki iz rubrike