nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 28.10.2015 22:13:22

Trener Olimpije Marijan Pušnik: Krivda za neuspeh leži na mojih plečih

alesfevzer.com
Trener Olimpije Marijan Pušnik ni skrival razočaranja po porazu zeleno-belih v četrtfinalu slovenskega pokala.

Olimpija je izpadla iz pokala, zdaj si lahko lovoriko in tudi Evropo zagotovi le še v prvenstvu. Tam sicer vodi, toda vprašanje, kako jo bo zdelal neuspeh na pokalni fronti, kjer se je po žrebu zdelo, da je le njen preboj v finale le vprašanje rutine. Toda Celjani so bili preveč čvrst oreh, rumeno-modri so že v Stožicah odnesli celo kožo (2:2), nato pa v Areni Petrol še dodatno pritisnili na plin, slavili s 3:1 in zasluženo napredovali.


"Čestitam Celju, ki si je zmago povsem zaslužijo. Celjani so bili boljši," je po bolečem spodrsljaju iskreno priznal trener zeleno-belih Marijan Pušnik in nadaljeval: "Mi smo bili taktično nedisciplinirani. Fantje se niso držali dogovorov, toda kot sem v preteklosti že dejal: odgovornost za poraz prevzemam nase. Bo že tako, da sem očitno jaz krivec za neuspeh, saj sem slabo pripravil nogometaše na tokratno tekmo. Toda ne glede na vse sem tudi jezen za fante. Že res, da smo po polčasu zaostajali z 0:2, ampak moti me, da niso spoštovali dogovorov iz garderobe."

Ne glede na vse Korošec poudarja, da glede prihodnosti ni zaskrbljen: "Nismo v krizi, res pa je, da smo slabo odigrali obe tekmi s Celjem. Ampak če bi lahko do Evrope stopili skozi dvoje vrat, so zdaj ena zaprta. Žal mi je predvsem zaradi gospoda Mandarića … Bodo pa mogli nekateri fantje razmisliti o nekaterih stvareh v svojih glavah in jih tudi spremeniti."

Članki iz rubrike