Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

rb
rb
0 19.05.2016 12:01:23

Škandal v drugi nogometni ligi? Prirejen izid tekme!

V drugi slovenski nogometni ligi naj bi bil prirejen izid ene tekme.

Iz tolminskega drugoligaša prihajajo hude obtožbe na račun dogodkov v predzadnjem prvenstvenem krogu. Sodeč po informacijah, ki so jih pridobili iz različnih virov, je bil po njihovem mnenju rezultat enega od dvobojev prirejen.

Do konca prvenstva v 2. SNL je ostalo še 90 minut. Pred zadnjim krogom so si Radomljani že zagotovili vrnitev med elito, Šenčur se bo preselil v nižji kakovostni razred tekmovanja, sobota bo postregla še z dvema odgovoroma. Kdo bo igral v dodatnih kvalifikacijah, najbolje kaže Aluminiju, in kdo bo drugi potnik med tretjeligaše? V najslabšem položaju je Tolmin, ki ima tri točke manj od Ankarana. Puntarji bodo pojutrišnjem gostili Triglav in za obstanek potrebujejo zmago ter poraz varovancev Vlada Badžima, ki bodo na svojem igrišču merili moči z Dobom.


V Tolminu se ne slepijo, da imajo kaj prida možnosti za obstanek, vendar hkrati opozarjajo na nepravilnosti, ki se po njihovem mnenju dogajajo na drugoligaškem prizorišču. Za zdaj sicer brez oprijemljivih dokazov, ampak obtožbe so hude, zelo hude.

"Najprej naj poudarimo, da se zavedamo, da smo si v NK Tolmin sami krivi, da smo pred zadnjim krogom v zelo težki situaciji glede zagotovitve obstanka v ligi. Dejstvo je, da nam je za zdaj uspelo zbrati 25 točk in da trenutno na lestvici za nami zaostaja le en tekmec," je v odzivu na rezultate 26. kroga zapisal predsednik Tolmina Mitja Taljat in nadaljeval: "Po drugi strani pa vedno zagovarjamo športen boj na igrišču, enako pričakujemo tudi od svojih tekmecev. Večkrat smo že bili naprošeni, naj kateremu od klubov prepustimo kakšno nujno potrebno točko in tudi da priredimo rezultat ter na ta račun dodatno še kaj zaslužimo. Ponosni smo na to, da nikoli nismo podlegli skušnjavi in da lahko vedno vsakomur pogledamo v oči, čeprav smo kdaj zavrnili tudi ponudbe 'prijateljskih' klubov ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE LE V ČETRTOVKI ŠTEVILKI ČASNIKA EKIPA SN!

Značke: 2.-snl, nk-tolmin

Članki iz rubrike