zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 20.07.2016 09:56:24

Mirnes Šišić: To je to

vszi
V zadnjem obdobju se je za njim izgubila skoraj vsaka sled, zato pač ni presenečenje, da ni bilo malo tistih, ki so se spraševali, kje je in kaj počne Mirnes Šišić. Poiskali smo odgovor in zdaj dvomov ni več. Štiriintridesetletni Velenjčan je nogometne čevlje obesil na klin in sklenil profesionalno kariero. Nepreklicno!

Preprosto je mrknil. Ni ga bilo in tudi nogometa ni igral. Vsaj ne da bi vedeli, da ga. Nazadnje se je v javnosti pojavil ob koncu leta 2014, ko je branil barve OFI-ja. Zaradi bizarnega, vendar odmevnega incidenta, ki ga je zakuhal njegov takratni trener Gennaro Gattuso. Nekdanji italijanski reprezentant je slovenskemu vezistu po tekmi s Xanthio očital, da je nasprotnikom zaupal nemalo informacij o tem, za kakšno taktiko naj bi se odločila zasedba s Krete ...

778-2-gattuso sisic1
vszi

Od takrat je minilo dobro leto in pol, klubskih barv medtem ni zamenjal, pred dnevi pa nam je prišla na uho informacija, da bi utegnil kariero nadaljevati pri severnih sosedih. "Drži, da sem bil že pred časom dogovorjen z vodilnimi možmi celovške Austrie. Manjkal je le moj podpis na pogodbi, kar naj bi bila formalnost, toda v zadnjem trenutku se je nekaj zapletlo. Ne gre za denar, vmes je prišlo nekaj drugega, kar mi nikakor ni bilo všeč. Zato sem odkorakal iz pisarne," je povedal Mirnes Šišić in seveda nas je zanimalo, kako naprej.


CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V SREDINI ŠTEVILKI TISKANE IZDAJE EKIPE SN.

Značke: šišić, mirnes

Članki iz rubrike