cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
0 26.10.2016 17:30:00

V Zavrču potrdili, da članske ekipe nimajo več

Arsen Perić
Tako kot smo napovedali, bo 2. SNL v nadaljevanju sezone imela le še devet članov. V Zavrču so potrdili, da so zaradi pomanjkanja denarja izstopili iz tekmovanja.

"Pričakovali smo, da bodo rezultati taki, kot so. Po koncu prve lige je bil osip v moštvu strašanski. Poskušali smo z mladinci in nekaterimi, ki so ostali brez klubov. Veseli smo bili, da smo sploh zbrali ekipo za nastopanje v drugi ligi," je za rtvslo.si dejal častni predsednik Roman Vuk, brat nekdanje alfe in omege kluba Mirana Vuka, ki okreva po srčni kapi.


Poudaril je, da v Zavrču ostajajo vsi mladinski pogoni, z njimi bodo tekmovali še naprej: "Članskega moštva do naslednje jeseni ne bo. Potem ga bomo skušali spet sestaviti. Želja upravnega odbora je, da nas bodo takrat uvrstili v super ligo, rang pred tretjo ligo. Tako so šli na roko tudi Muri in Dravi. Najslabši scenarij bi bil, da nas dajo v zadnjo ligo, ampak tudi tam bomo igrali." 

Haložani, ki so še v prejšnji sezoni igrali med prvoligaši, so doslej v 2. SNL v 12 krogih zmagali le enkrat in so s sedmimi točkami na predzadnjem mestu. Prvič so se v prvo ligo uvrstili v sezoni 2012/13 in bili nato dvakrat peti, v minuli sezoni pa deveti.

Značke: zavrč, roman-vuk, 2.-snl

Članki iz rubrike