Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Robert Balantič
Robert Balantič
0 23.11.2016 09:42:12

2. SNL: Je šlo za naključje ali za prevaro?

Arsen Perić
Vremenske razmere ob koncu tedna so poskrbele, da je bila v 16. prvenstvenem krogu na drugoligaškem prizorišču odigrana zgolj ena tekma. Močno deževje je odplaknilo dvoboje Dob – Triglav, Brda – Krka in Zarica – Veržej, lokalni spopad med Dravo in Zavrčem je odpadel zaradi odločitve Haložanov o izstopu iz lige. Na igrišču so tako bili le nogometaši Brežic in Ankarana, z 1:0 so slavili gostitelji, toda Primorci opozarjajo na nepravilnost(i).

Nogometaši Brežic so se v soboto veselili šeste jesenske zmage. Na svojem igrišču so v zahtevnih razmerah z 1:0 ugnali Ankaran, mož odločitve je bil Nikola Gatarić, ki je edini gol po podaji iz kota ter gneči pred vrati dosegel v 76. minuti. To so osnovne značilnosti prvenstvenega dvoboja v obmejnem mestu. Primorci so že v prvem polčasu ostali brez izključenega branilca Luke Badžima, a tega ne obešajo na veliki zvon, zato pa opozarjajo na domnevne nepravilnosti, ki naj bi se dogajale. "Ankarančani smo se iz Brežic vrnili jezni. Pa ne zaradi poraza z 1:0, ampak zaradi nenavadnih okoliščin, v katerih je prišlo do njega," so denimo zapisali na svoji spletni strani. "Nisem pričakoval, nisem niti pomislil, da bi se lahko kaj takega pripetilo v tako organizirani ligi," je za Ekipo SN dodal trener Vlado Badžim.

In kaj tako čudnega se je pripetilo? V prvem polčasu je domači vezist Stanislav Turk igral z desetico na hrbtu, Robert Drugović s številko 14, v nadaljevanju sta igralca na igrišče pritekla z zamenjanima dresoma. Sodniki z Bojanom Tkalčičem na čelu tega niso opazili, zato pa to ni ušlo gostom, ki so, kot pravijo sami, nepravilnost razkrili Miroslavu Mužarju. Ko se je o tem prepričal tudi delegat, je okrog petnajste minute nadaljevanja o tem obvestil glavnega delivca pravice, ki je vse skupaj vzel v zakup, opozorilo je upošteval, a to naj bi bilo tudi vse. Ankarančan zagotavlja, da od domačega dvojca začuda ni zahteval, naj zamenjata drese, prav tako si nista prislužila nikakršne kazni.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBRETE V SREDINI IZDAJI TISKANE EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike