GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

Jurij Završnik
Jurij Završnik
7 28.11.2016 08:16:21

Eden odstopil, drugi pristopil: Šokantna zasuka v bitki za predsednika NZS

alesfevezer.com
Po zadnjih informacijah, ki so sicer neuradne, naj bi se kandidati za novega predsednika Nogometne zveze Slovenije precej premešali.

Aleksander Čeferin je v nekem drugem svetu. Nekdanji predsednik NZS je odšel na ugledno, najpomembnejšo funkcijo v evropskem nogometu, kar je seveda pomenilo, da je treba poiskati novega prvega človeka krovne nogometne organizacije pri nas. Že nekaj časa je znano, da se za predsednika potegujejo Radenko Mijatović, Ivan Simič in Matjaž Nemec. Že nekaj časa naj bi bil prvi favorit Mijatović, ki naj bi imel večinsko podporo medobčinskih nogometnih zvez, toda volitve so tajne in prepričevanje ter lobiranje je bilo v zadnjih tednih kar pestro.

Ivan Simič se je kot nekdanji predsednik NZS odločil, da gre spet v boj za odgovorno mesto, in je pričakoval, da bo dobil nekaj podpore med nogometnimi delavci. Toda kot kaže, se je v predvidevanjih uštel. Simič je seveda najbolj računal na podporo »njegovega« ljubljanskega MNZ-ja, kjer je začel nogometno funkcionarsko pot kot predsednik. Toda vse kaže, da se mu je zalomilo. Na seji izvršnega odbora MNZ Ljubljana, ki je bila 23. novembra, so razpravljali o tem, koga bodo podprli za predsednika NZS. Odločili so se, in to zelo prepričljivo v korist Radenka Mijatovića.



Sicer pa je včeraj po Ljubljani zakrožila novica, da naj bi se v volilno bitko za predsednika podal tudi nekdanji predsednik Olimpije Izet Rastoder

CELOTEN ČLANEK SI PREBERITE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike