Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 09.01.2017 17:26:30

Elsner: Vsak bo imel priložnost dokazati, da si zasluži mesto med najboljšimi

Grega Wernig
Nogometaši ljubljanske Olimpije so danes začeli s pripravami na nadaljevanje sezone. Zbrali so se v Spodnji Šiški, kasneje jih čaka tudi selitev na Ciper.

Pod vodstvom Luke Elsnerja je s prvim treningom po novem letu v dvorani na ŽAK-u treniralo 24 nogometašev. Manjkali so reprezentanti Delamea Mlinar, Kronaveter, Klinar, Zajc in Vodišek, ki se bodo soigralcem pridružili naslednji ponedeljek.

»V zadnjih dneh sem nekajkrat že poudaril, da bo imel vsak možnost pokazati in dokazati, da si zasluži mesto med najboljšimi. Veseli me, da so fantje prišli na zbor zelo dobro razpoloženi, kar je predpogoj za pozitiven začetek napornih priprav, ki bodo, vsaj v tem uvodnem delu, fizično izjemno zahtevne. Tisti, ki so predpriprave opravili na zadovoljivi ravni, bodo imeli v nadaljevanju skupnih treningov bistveno manj težav,« je za klubsko spletno stran povedal Elsner, ki je med novinci pozdravil Romuna Alexandruja Cretuja, Makedonca Daniela Avramovskega in Ganca Issaha Abassa, ne pa še tudi napovedanih Dina Štigleca in Kingsleyja Boatenga.

Načrt je tak, da bodo Ljubljančani do prihodnje srede trenirali dvakrat dnevno v bežigrajski Jami in na Kodeljevem. Med 18. in 21.1 se bo četa Luke Elsnerja preselila v Terme Čatež, kjer bo med drugim odigrala uvodni pripravljalni tekmi z Zagrebom (18. 1.) in Dobom (21. 1.). Nato sledi povratek v prestolnico, ob koncu meseca (30. 1. – 2. 2.) pa vnovična selitev v Čatež, kjer bodo zmaji 2. 2. gostili Inter iz Zaprešića. Vmes, natančneje 28. 1., pa bodo Olimpijini nogometaši odpotovali v Umag na prijateljski obračun s Krškim (28. 1.).

Med 6. in 19. februarjem je bil načrtovan osrednji del priprav v Turčiji, toda zaradi nestabilnih razmer so se v klubu raje odločili za odhod na Ciper.

Značke: olimpija, priprave

Članki iz rubrike