Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 20.01.2017 19:43:04

Omoregie bo v Krim Mercatorju najmanj do leta 2020

Nikola Miljković
Pri rokometnem klubu Krim so uspeli zadržati Elizabeth Omoregie.

Bolgarska rokometašica Elizabeth Omoregie je druga rokometašica, ki je danes podaljšala pogodbo s Krimom Mercatorjem. Dvajsetletna igralka nigerijskih korenin je z nekdanjimi dvakratnimi evropskimi prvakinjami podaljšala pogodbo do leta 2020.


Omoregie je v slovensko prestolnico prišla leta 2014, na začetku letošnje sezone pa bila eno glavnih orožij krimovk, ki so se uvrstile med dvanajst najboljših ekip lige prvakinj. Na šestih tekmah med evropsko elito je dosegla 34 golov, s čimer je peta najboljša strelka omenjenega tekmovanja. Med novoletnim premorom je eno najboljših mladih evropskih igralk zaustavila poškodba levega kolena.

"Ko mi je Krim Mercator ponudil možnost, da v Ljubljani ostanem do leta 2020, nisem bila v dilemi niti za sekundo. V prvi vrsti zato, ker je klub že prej podaljšal sodelovanje s trenerjem Urošem Bregarjem, ki mi zaupa in daje obilo priložnosti za igro in z njo povezan napredek. Rada bi se zahvalila vsem, ki delujejo v klubu. Izkazali so se za prave profesionalce in mi odprli rokometne oči. Obenem mi igranje v Ljubljani daje priložnost, da se izkažem," je ob podaljšanju pogodbe dejala Omoregie, ki je minuli torek v Zrečah začela s posebnimi terapijami, ki jo bodo skušale čim prej vrniti nazaj na rokometno igrišče.

Članki iz rubrike