pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

rb
rb
1 19.04.2024 11:19:03

Trener Prekmurcev brez zadržkov: Kdor tega ne razume, nima pojma! Zgolj pametujejo, naredili niso pa ničesar …

alesfevzer.com
Damjan Gajser je pred končnico drugoligaškega prvenstva zelo samozavesten.

Do konca prvenstva v drugoligaški druščini je ostalo še 450 minut, gneča pri vrhu lestvice je vse večja. Dogajanje je nadvse zanimivo, obeta se peklenska končnica. "Predvideval sem, da bo tako, to ni nič pretresljivega," pravi Damjan Gajser, ki je z Beltinčani najbližji zasledovalec kljub zaporednima porazoma še vedno vodilnih naftašev. Izhodišče je odlično, 53-letni strokovnjak izžareva pozitivno energijo in miselnost, s katerima 'hrani' tudi ekipo.



Fantom sem rekel: Smo najboljša ekipa


"Dve tekmi sta bili prelomnici v našem razmišljanju. Po jesenskem domačem remiju z Nafto sem igralcem rekel: 'Mi smo najboljša ekipa.' Vprašajte jih, če mi ne verjamete, druga je bila nedavna preizkušnja z Lendavčani, ko smo nesrečno ostali praznih rok. Fantom sem položil na dušo, da moramo dvigniti glave, da sem zadovoljen z njimi in da ni še popolnoma nič odločeno. Aprila je težko postati prvak, za drugačen scenarij se mora zgoditi nekaj res izjemnega. To sem jim povedal in poudaril, da moramo biti v nadaljevanju na primerni ravni. Ker je bilo jasno, da se bodo dogajala presenečenja. Tako pač je. Kdor tega ne razume, nima pojma o nogometu. Prav tako ne tisti, ki so Nafto pred časom že razglasili za prvaka. Ker ne poznajo stvari, zgolj pametujejo, žal je takšnih veliko. Povrhu tovrstna razmišljanja po navadi poslušamo od ljudi, ki v nogometu niso naredili ničesar," je pripovedoval nekdanji odlični vezist. "Nič še ni odločeno. Do zadnjega kroga bo izjemno zanimivo, mi bomo vseskozi v igri. Napeto bo. Ne le vsaka tekma, odločal bo vsak gol. Zaradi tega je ta igra tako zanimiva, tako razburljiva. In v niti enem trenutku ti ne dovoli, da bi morebiti postal pretirano sproščen ali celo lahkomiseln. Še zlasti ne v profesionalizmu, hitro sledi kazen," je pristavil trener kanarčkov.

Kdo ima največ možnosti za naslov, kdo je v prednosti? To je vprašanje za 'milijon dolarjev'. Nafta ima še vedno prednost, Gorica je štirikratna prvakinja in klub z bogato tradicijo, Ajdovci so v preteklosti prav tako krojili prvoligaški vrh, štrene najboljšim so mešali tudi Beltinčani ... "Ne vem, kdo je trenutno v prednosti, vsak ima svoje pluse in minuse. Vem samo to, da bomo mi na koncu prvi," je nadvse samozavestno odvrnil nekdanji reprezentant

KAKO ZELO NEPOSREDNO SE JE DAMJAN GAJSER ODZVAL NA POLEMIKE O PRVOLIGAŠKIH AMBICIJAH NAFTE, KAJ JE POVEDAL O SVOJEM NAČINU RAZMIŠLJANJA IN ŠE O MARSIČEM ZANIMIVEM, SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike