Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ue
ue
0 28.07.2016 12:49:11

Nori na višino: nova serija Urbex bo na zahtevo premierno prikazana 1. avgusta ekskluzivno na Red Bull TV

Napeta serija spremlja podvige najboljših urbanih raziskovalcev, ki kljubujejo gravitaciji, kot npr. Rus Oleg Cricket, Američan Max Ross in youtube senzacija, ruski duo Vadim & Vitaliy.

Od 1. avgusta dalje, ko bo premiero doživela prva od skupaj sedmih epizod serije Urbex, bodo imeli gledalci po vsem svetu priložnost, da občutijo perspektivo današnjih urbanih pustolovcev.

Urbex je kratica za urbhttps://www.facebook.com/revolver.heart.fashion.arts/?fref=tsano raziskovanje. Če se bojite višine, z rokami na očeh previdno opazujte, kako se najbolj drzni in karizmatični urbani raziskovalci infiltrirajo v okolja, kot je vrtoglavi nebotičnik v Dubaju ali pa most visoko nad Moskvo, da bi z vami delili vznemirljive prizore, kot tudi globoke osebne zgodbe, ki pojasnjujejo, zakaj in kako živijo življenje na robu.

Urbex-ovi urbani raziskovalci prihajajo iz različnih ozadij in različnih držav po svetu.

Oleg Cricket. Oleg Cricket se je iz Sibirije preselil v Moskvo, ker je želel postati kaskader. Na družbenih omrežjih objavlja svoje najbolj drzne in neustrašne podvige in ima veliko spremljevalcev.

Vadim & Vitality. Ruski YouTube senzaciji vam jemljeta sapo s plezanjem po vrtoglavo visoki konstrukciji v Mumbaju.

Abudi Alsagoff. Malezijec Abudi je mojster parkourja z osebnostjo, ki vse očara. Upa si splezati na znameniti most Putrajaya v Kuala Lumpurju in na njem narediti stojo na rokah.

David DeRueda. David je uspešen francoski fotograf, ki z veseljem raziskuje opuščen vesoljski center v Kazakstanu.

Max Ross & Zach Burke. Max in Zach sta običajna Američana, ki se zabavata s tekom po strehah v Torontu.

Bryce Wilson. Dobro znanemu Brycu kontroverzije niso tuje. Oglejte si, kako beži pred zakonom med plezanjem na enega najvišjih nebotičnikov v Melbournu.

Elaina Hammeken. Nekdanja tekmovalka Ameriškega top modela vnaša slog in glamur v pretežno moški svet urbanega raziskovanja.

Urbex na zanimiv način združuje edinstvene POV posnetke iz neobičajnih kotov in vrhunsko montažno tehniko, ki gledalce približa izbranim lokacijam in jim omogoči narediti prve drzne korake v nepoznano.

V mestih, kot so Dubaj, Moskva, Toronto in Melbourne, posamezne epizode presegajo vznemirljivost urbanega raziskovanja s tem, ko gledalci podrobneje spoznajo fascinantne osebnosti, prisluhnejo njihovim odkritim pogovorom in prek družinskih članov izvejo nekaj več o njihovem ozadju, osebnih zmagah in padcih ter tistem, kar jih pripravi do tega, da uresničujejo nepredstavljivo.

"Raziskovanje sveta je najpomembnejše, kar lahko storiš, in smisel tega, kar počnem, je, da obiskujem kraje, kamor ljudem ni dovoljeno iti," pravi Oleg. "Ne vem, ali mi bo uspelo ali ne, vendar nikoli ne bom prenehal poskušati." 

Pričnite z lastnim raziskovanjem: Urbex bo svojo premiero doživel 1. avgusta 2016, ko bodo vse epizode na voljo na zahtevo – samo na Red Bull TV. Obiščite redbull.tv, prenesite si aplikacijo ali pa se povežite s svojim pametnim TV sprejemnikom.

Fotografije in video vsebine so na voljo za brezplačno uporabo v medijih v Red Bull TV Newsroom na Red Bull Content Pool.

Kontakt za medije:
DAVID RIOS
DAVID.RIOS@AT.REDBULLMEDIAHOUSE.COM

Red Bull TV je globalno digitalno središče zabave, ki nudi programe, ki so neobičajni in na voljo kadarkoli, kjerkoli. Red Bull TV združuje dogodke v živo, obsežno zbirko vsebin na zahtevo in ‘best of’ prenose, ki vključujejo izbor najboljšega iz različnih žanrov, od športnih prenosov v živo, ekskluzivnih glasbenih festivalov, originalnih serij, celovečercev in dokumentarcev, s čimer gledalcem zagotavlja izkušnjo, ki je na voljo kadarkoli in kjerkoli – na spletu na Redbull.TV, v aplikaciji ali na vašem pametnem TV sprejemniku.

Galerija
Značke: red-bull, urbex

Članki iz rubrike